SQL Error
SQL Error
SQL Error HINDIWOOD.COM | Uw Hindoestaanse Portal

SQL Error
  Nieuws     
         
 
Menu
 Home
 Afbeeldingen
 Artikelen
 Binnenland/Buitenland
 Bollywood
 Chat
 Directory
 Downloads
 E-Shop
 Eten en Drinken
 Felicitatie
 Forum
 Hindi/Sur. Forums
 Horoscoop
 Interactief
 Kennismaking
 Label
 Magazines
 Muziek
 Nieuws
 Nieuws uit India
 Nieuws uit Suriname
 Organisatie
 Party Agenda
 Polls
 Prijsvraag
 Radio
 Reizen
 Ringtones
 Sanyukta
 SMS
 Snapshots
 Top 10
 Vraag en Aanbod
 Wallpapers
 Websites

 Inloggen
 Aanmelden

Interactive

Gastenboek
Gedichten Box
Chat
Moppenbox


Business

Adverteren op Hindiwood
ICT Services
Portfolio


Koersen


Live! Radio

Radio Amor FM (NL)
Radio Sangam (NL)
Ujala Radio (NL)
Radio SBS FM (NL)
Radio SRS (NL)
Amigo (NL)
Radio Trishul (SR)
BBC Asian Network (UK)
Asian Gold Radio (UK)
SunRise Radio (UK)


Informatie

Hindiwood nieuwsbrief
Vertel een vriend
Bookmark this page
Als startpagina
Disclaimer & Privacy
Contact


Advertentie


Bezoekers
Huidige bezoekers : 13
Leden : 0
Leer verder...

Accounts
Leden : 3341
Laatste account : jacketscanadian
Leden lijst

Zoeken

Top - Websites
BBapartments (NL)
Raksha Bandhan (NL)
Shreeti's Indian Jewelleries (NL)
Rijschoolexcelsior (NL)
Risas (NL)
indiase producten (NL)
Sansaar (NL)
Las en Reparatiebedrijf Keshcompany (NL)
PaGaL.nl (NL)
WD-Design (NL)

Versie's

 
KARMA COLA
Bericht geplaatst op 29 08 2003 at 18:16:00 door wicky. NL - Hindiwood
Bron : Culturelezondagen


Culturele Zondag 5 oktober 2003
KARMA COLA

India – je háát het land of je raakt er compleet aan verslingerd. De armoede, de herrie, de viezigheid! Maar India is ook een eeuwenoude beschaving, bakermat van Gandhi, exporteur van Bollywood-glamour, modern centrum van informatietechnologie. The Beatles gingen erheen, Sai Baba woont er nog steeds, evenals de Dalai Lama. Nog altijd is India een mondiale magneet voor avonturiers, pelgrims en kunstenaars. Voor de literatuur is het land een blijvende inspiratiebron, zegt schrijver Salman Rushdie: “India, die onuitputtelijke hoorn des overvloeds, voedt ons allemaal.’’ Esotoeristen gaan er werken aan hun karma, zakenmannen zien in India een grootse afzetmarkt (Coca Cola). India is spiritueel en plat, gruwelijk arm en stinkend rijk, uitvinder van het geweldloze verzet en decor voor bloederige rellen. Eigenlijk bestáát India helemaal niet. Want op een land met meer dan een miljard mensen en duizenden subculturen kun je onmogelijk één etiket plakken. ”Over India kun je letterlijk alles zeggen,’’ schreef Anil Ramdas onlangs in NRC. ”Het berust altijd op evenveel waarheid als onwaarheid.’’

Op deze Culturele Zondag KARMA COLA zullen splinters van India te zien zijn. Voor één dag kun je in Utrecht de zinderende, kleurrijke chaos van India meemaken. Klassieke Indiase muziek, tempeldans, de Kama Sutra Liefdestempel, een Reizigersterminal, een Bollywood Bioscoop en nog veel meer. Welkom, Namasté!

KAMA SUTRA LIEFDESTEMPEL
literatuur en mode

Winkel van Sinkel, Oudegracht 158
11.30-17.00 uur. Toegang gratis.

Trouwplannen opschorten, zo luidt het advies van Indiase astrologen. Want in de maanden september en oktober van dit jaar staan de sterren niet goed. Jupiter is in het sterrenbeeld Leeuw gekropen en Venus is uit het zicht verdwenen. Foute boel voor liefdesparen. Maar het voorspel kan wel alvast beginnen. Love is in the air in de Winkel van Sinkel: op 5 oktober kun je hier je hand laten lezen, je trouwdatum bepalen, een bruidsjurk of -sari uitzoeken en je verdiepen in eeuwenoude erotische lectuur…

• LIEFDESLEZING, 11.30 - 12.15 uur
Schrijver Hafid Bouazza opent de dag met een lezing over twee erotische standaardwerken: de Indiase Kama Sutra van Vatsyayana (4e eeuw na Chr.) en de Arabische klassieker The Perfumed Garden van Shaykh Nefzawi (16e eeuw). Beide boeken gaan vrijmoedig in op de kunst van het bijten, blazen, zuchten en copuleren, maar bevatten nog veel meer boeiende levensadviezen.

• MODESHOW, 14.30 - 14.45 uur + 15.30 en 16.30 uur) Haute Couturewinkel Mi Amor uit Rotterdam, verantwoordelijk voor de kleding van vele schoonheden tijdens Miss Universe Nederland verkiezingen, verzorgt drie spetterende Indiase modeshows. De mooiste modellen showen op de catwalk de nieuwste sari’s, avondjurken, bruidsjurken en herenkleding.

• HUWELIJKSMARKT, 14.00 – 17.00 uur
Hennahanden, astrologen en een bruidsstoel. Gastvrouw in de Winkel is mevrouw Nanima Gupta (70) van Karma and Kismet Kommunications (‘Connecting people for life’. Harmonie en geluk zijn haar core business. Desgevraagd en ongevraagd assisteert zij bij de jacht op de juiste partner. Mevrouw Gupta is een creatie van Krishna Manjit Kaur.


BOLLYWOOD BIOSCOOP
film & dans

Stadsschouwburg, Lucasbolwerk 24
13.00 – 23.00 uur. Reserveren: 030 - 2302023

De Indiase filmindustrie produceert honderden films per jaar. De bekendste acteurs kunnen alleen al in India rekenen op 1 miljard fans. Maar ook in Afrika en het Midden-Oosten, Japan en Europa zijn miljoenen mensen verslaafd aan die typische masala van dans en muziek, drama en humor. De Stadsschouwburg staat helemaal in het teken van de populaire Indiase film en de bijbehorende filmdans.

• DEMONSTRATIE filmdans: 13.45-14.30 uur en 15.00-15.45 uur, toegang € 2,50
Danseres Jolanda Boejharat runt een eigen dansschool in Den Haag. Vanuit haar hindoestaanse achtergrond heeft ze zich verdiept in verschillende Indiase dansstijlen. Samen met haar leerlingendansgroep Monsoon presenteert zij een afwisselend programma van klassieke dans en energieke Bollywood-dansen.

• DANSENDE DIVA’S, filmcollege: 14.45-15.45 uur, toegang gratis
Ze haat Hollywood en is allergisch voor het woord ‘Bollywoodfilm’. Marijke de Vos, vurig pleitbezorger van de Indiase film, spreekt liever over Hindifilms of Cinema India. Tijdens een inleidend filmcollege vertoont zij beroemde dansfragmenten uit klassieke Indiase films. Daarnaast vertelt zij over de stereotiepe vrouwenrollen in deze films en zal zij de film van deze dag kort introduceren.

• KABHI KHUSHI KABHIE GHAM, film: 16.00-20.00 uur, toegang € 5,-
Vandaag op groot doek: ‘Goede tijden, slechte tijden’ uit India, dé kaskraker van 2002. Starring: Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan, Shah Rukh Khan, Kajol, Hrithik Roshan, Kareena Kapoor. Geadopteerde zoon komt thuis met een meisje van een lagere kaste. Vader is het niet met zijn keuze eens en verstoot het liefdespaar. Dit is het begin van een lange zoektocht, met veel muziek en dans en een happy end. Lange film met Nederlandse ondertiteling en Indiase hapjes in de pauze.

• BOLLYWOODBAL, 20.30-23.00 uur, toegang gratis
Wie na deze film de smaak te pakken heeft, kan tijdens het Bollywood-Bal een dansscčne instuderen op de hit ‘You are my soniya’, o.l.v. Jolanda Boejharat. Daarna ‘vrij dansen’ op de beste bollywoodhits en de hipste hindipop met DJ MOS.

• KLEIN INDIA, 13.00 – 13.45 + 14.30 – 15.15 uur
Twee workshops voor kinderen (8+) en ouders, maximaal 30 deelnemers. Praten met je handen! In het Indiase theater en de dans zijn handgebaren (mudra’s) heel belangrijk. Poppenspeelster, kinderboekenschrijfster en India-kenner Evelien Pullens introduceert de mudra’s met beelden en poppenspel. Tijdens een korte workshop leren kinderen iets van deze handentaal en brengen zij een offer aan een Indiase god.


OCHTENDRAGA
Indiase muziek

Muziekcentrum Vredenburg, Vredenburgpassage 77
10.30 –12.00 uur. Toegang gratis.

Is de ochtendmeditatie om 08.30 te vroeg? Dan kun je om in de goede sfeer te komen ook starten met een klassieke Indiase ochtendraga (of raag, of rag) met o.a. tablaspeler Sandib Bhatacharya.

• ONTWAAK MET EEN OCHTENDRAAG, 10.30 – 12.00 uur, kleine zaal
Optreden van SYNERGIE, o.l.v. Sandip Bhattacharaya (tabla) en met Ashok Pathak (sitar) en Claudine de Vos (tanpura). Sandip Bhattacharya werd geboren in Benares, een van de oudste heilige cultuurcentra in India. Daar werd hij van jongsaf muzikaal (op)gevoed door een aantal grote meesters van de Indiase klassieke muziek. Zij brachten hem de essentie en details van de muziektraditie bij, terwijl anderen als Pandit Ravi Shankar hem inspireerden tot het exploreren van nieuwe muzikale gebieden. Sandip Bhattacharya is dan ook niet alleen een meester op de tabla in de klassieke muziek, maar heeft ook naam gemaakt als vooraanstaand musicus in de wereld van de jazz en de geďmproviseerde muziek. Dit programma bestaat uit een Ochtend Raga/Tala, Tabla Solo en Dhun (licht klassiek).

HET ZUIDEN
muziek & tempeldans

Theater Kikker, Ganzenmarkt 14
13.00-17.30 uur. Toegang gratis.

Zuid-India is een wereld op zich. Ver weg van de hoofdstad, de roerige grens met Pakistan en de Taj Mahal leeft hier de traditionele, Dravidische cultuur nog steeds voort. Hier floreert de vegetarische keuken (masala dosai! puri´s!), staan duizenden hindoetempels en kijken miljoenen mensen naar Tamilfilms. In Theater Kikker weerklinken vandaag de echo´s van het zuiden.

• KARNATIC LAB, muziek: 13.00–14.00 uur en 17.00-18.00 uur, kleine zaal
Het Karnatic Lab is een concertserie in het Amsterdamse Cultureel Centrum de Badcuyp. Musici laten zich in dit laboratorium inspireren door Karnatische muziek, een meer dan tweeduizend jaar oude muziektraditie uit Zuid-India. Kenmerken van die muziek zijn ritmiek, microtonaliteit en het gebruik van versieringen.
13.00 - 14.00 uur
Messing with PVC (Gijs Levelt, trompet; Ned McGowan, pvc contrabasfluit en dwarsfluit).
17.00 – 18.00 uur
Trio (Susanna Borsch, blokfluit; Ere Lievonen, piano; Pierluca Pineroli, tabla).

• DE GLIMLACH VAN TYAGARAJA, documentaire: 14.00 – 14.50 uur, grote zaal
De Utrechtse antropologe en danslerares Saskia Kersenboom maakte dertig jaar geleden kennis met Zuid-Indiase tempeldans. Sindsdien wijdt zij haar hele leven aan deze exotische, rituele wereld. Dansleerling Anine de Grood volgde haar intrigerende lerares naar Tamil-Nadu in Zuid-India en maakte een film over deze reis. De film vormt een goede introductie op het dansconcert Gajjai Puja.

• GAJJAI PUJA (1) en (2), dansconcert: 15.00-15.50 uur en 16.00-16.45 uur, grote zaal
Rituele dansen door Anine de Grood en Vaishaly Jankie, onder begeleiding van Saskia Kersenboom. Tijdens deze tempeldansen, in de traditie van Dasi Attam, dragen de twee debuterende danseressen voor het eerst gewijde dansbellen om hun enkels. Voor meer informatie over de tempeldans: www.parampara.nl.


REIZIGERSTERMINAL
hippies & sixties

Sterrenwacht De Sonnenborgh, Zonnenburg 2
14.30-17.30 uur. Toegang gratis.

India is geen vakantieland – te warm, te arm, te vies, te druk. Toch trekt het land al vele decennia Westerse reizigers, op zoek naar inspiratie, levenservaring en spirituele energie. Want India is ook het land van de goeroes en de saddhu’s, de ganja en de Ganges. Hordes hippies trokken naar Goa, Varanasi en de Himalaya, onder wie de schrijvers Gerben Hellinga en Hans Plomp. Samen met andere kunstenaars uit krakersdorp Ruigoord reden zij in 1979 met de Magic Bus helemaal naar India. Geestverwant Simon Vinkenoog was er al in de jaren ’50; later maakte hij met zijn vrouw Edith nog een ‘sprookjesreis’ door Rajasthan. In de kazematten van de Sterrenwacht vertellen de drie bevriende schrijvers ieder op hoogstpersoonlijke wijze over de spirituele aantrekkingskracht van India.

• Hans Plomp, 14.30-15.15 uur
Auteur van het reisboek In India en dol op vrouwen én godinnen: ,,Ik ben een echt godinnen-mannetje.’’ Vooral de bloeddorstige godin Kali fascineert hem zeer…
• Gerben Hellinga, 15.30-16.15 uur
Geestelijk vader van de Sid Stefan-thrillers en co-auteur van het psychedelicahandboek Uit je bol (samen met Hans Plomp). Hij doet een persoonlijk boekje open over mystiek, drugs en zijn eigen Passage to India.
• Simon Vinkenoog, 16.30-17.15 uur
Als chroniqueur van het tijdschrift Bres volgt Simon Vinkenoog al decennia de spirituele polsslag van de tijd. En veel van de grote, spirituele geesten (waaronder Krishnamurti) komen uit India.

TIBET OP EEN BOOTJE
reisverhalen

Steiger Stadsschouwburg, Lucasbolwerk 14
13.30 – 14.30 uur. Toegang € 4,-. Reserveren : 030-2302023

• Carolijn Visser, Literaire Boottocht.
Ze is blij dat ze Tibet voor later heeft bewaard, zei reisschrijfster Carolijn Visser onlangs in Trouw: ,,Het land is zo extreem. Ik was verrast dat je decennia kunt rondreizen over de aarde en dat er dan toch nog een land is dat je zo kan overdonderen.’’ Voor haar recente reisboek Tibetaanse perziken (2003) heeft Visser intensief door Tibet, Nepal en China, maar ook door India gereisd. Want dáár – in Dharamsala, in Ladakh, in semi-permanente luchtelingenkampen in het zuiden – vind je de meest ‘authentieke’ Tibetaanse cultuur. Tijdens een literaire boottocht doet Visser verslag van haar Indiase en Tibetaanse reisavonturen. Bij aankomst zal Visser aan boord signeren.

Goa Trance
muziek

Rasa, Pauwstraat 13 a,
14.30 - 17.00 uur. Toegang € 5,- Reserveren: 030 - 2316040

• GOA TRANCE, concert 15.00-16.00 uur, toegang € 5,- House en rap zijn de ingrediënten waarmee Goa Trance oost en west, traditie en trend met elkaar verbindt. Videobeelden met collages van Indiase en westerse beelden, Indiase kathakdans en moderne westerse dans completeren deze samengebalde impressie van een Indiaas etmaal in Utrecht. Zanger Droeh Nankoe verdeelde het etmaal in acht stukken, zoals de Indiërs doen. Met musici uit India, een vj, een rapper en twee dansers schiep hij sfeertekeningen van de verschillende dagdelen. Het resultaat is een oog- en oorstrelende voorstelling waarin een dag en nacht, van het tintelende ochtendgloren, via een hectische middag tot de verstilde nanacht, aan de toeschouwer voorbijtrekken. De klassieke muziek van India is gebaseerd op raga’s, toonschalen die horen bij een vast tijdstip van de dag. De tonen en melodieën van een raga roepen de juiste, bij het moment horende gemoedstoestand op. Daar staan de zanger, fluitist Annada Prasanna Pattanaik en tablaspeler Rafiuddin uit Bangalore voor garant.

• GOA TRANCE, workshop 16.30 – 18.00 uur, toegang gratis i.c.m. concert
Workshop voor fluitisten door Annada Prasanna Pattanaik. Reserveren bij Rasa, gratis voor concertbezoekers.

EAST-WEST CORNER
films

’t Hoogt, Hoogt 4
11.00 - 13.00 uur en 13.30-15.30 uur. Toegang € 4. Reserveren: 030-2328388

Het is een legendarische uitspraak van Gandhi. Op de vraag wat hij van de Westerse beschaving vond, antwoordde hij: ‘’Ik denk dat dat een goed idee zou zijn.’’ Nog altijd botsen oost en west, in India en hier: ze beďnvloeden, verrijken en misverstaan elkaar. In ’t Hoogt vandaag twee vrolijke, filmische variaties op Kiplings beroemde ‘Ballade van Oost en West’. Oh, East is East and West is West and never the twain shall meet... Of toch?

• CHUTNEY POPCORN, film van Nisha Ganatra (92 min.) 11.00-13.00 uur
Cinemama (ook voor papa’s): ouders met baby’s, peuters en kleuters zijn van harte welkom. Buiten de zaal zijn aankleedkussens aanwezig om kinderen te verschonen.
De comedy Chutney Popcorn (VS, 1999) is de eerste ‘American Independent’ film die door een geheel vrouwelijke crew is geproduceerd en gemaakt. De Indiase Reena is body-painter en fotograaf. Ze woont samen met haar Amerikaanse vriendin Lisa, gespeeld door ‘Law and Order’-actrice Jill Hennessy. Reena’s traditionele moeder beschouwt Lisa koppig als een kamergenote in plaats van de partner van haar dochter. Intussen wil Sarita, Reena’s ‘perfecte zus’, getrouwd met een Amerikaan, maar niet zwanger worden… Chutney Popcorn won al diverse prijzen: beste speelfilm San Francisco Filmfestival 1999 en beste speelfilm Los Angeles Outfest Filmfestival 1999.
• BEND IT LIKE BECKHAM, film van Gurinder Chadha (112 min.) 13.30-15.30 uur
Een feelgood-movie (Engeland, 2002) over twee vriendinnen die passie en talent voor voetbal delen. De een komt uit een Indiaas, de ander uit een Engels upper-middle-class-gezin. Alle combinaties van problemen worden even aangeroerd en even vrolijk weer opgelost: meisjes mogen niet voetballen, het Indiase meisje mag niet in korte broek, twee meisjes verliefd op dezelfde jongen, de voetbalmeisjes worden aangezien voor lesbo’s en de voetbaljongen is eigenlijk homoseksueel. Dit allemaal op super swingende muziek uit alle culturen. En de echte David Beckham, die zulke mooie kromme passes in huis heeft, komt ook heel even langs. Bend it Like Beckham lijkt op My Beautiful Laundrette maar dan zonder scherpe kantjes. De film was een grote hit in Engeland.

BOMBAY
stad, poëzie & muziek

Architectuurcentrum Aorta, Achter de Dom 14
13.30-15.30 uur. Toegang gratis.

Hoezo is Nederland vol? In Bombay, de grootste stad van India, wonen evenveel mensen als in Nederland. En Bombay is nog lang niet vol. Het is een maniakale stad die nooit slaapt en voortdurend groeit: dagelijks arriveren er minstens duizend nieuwe gelukzoekers. Meer dan de helft van de bewoners woont in sloppen of op straat. In Dharavi, de grootste krottenwijk van heel Azië, wonen en werken minstens een miljoen mensen. Maar booming Bombay (sinds 1996 officieel Mumbai geheten) is ook het financiële centrum van het land, de bakermat van de Bollywood- film, het mondaine kompas van India. Vandaag een stedelijk luisterprogramma met lezing, gedichten en muziek.

• Stadssocioloog Lodewijk Brunt verbleef lange tijd in Bombay en schreef hierover een
intrigerend boek: De maniakale stad. Het leven in Bombay (2002). In Aorta doet hij verslag van zijn observaties en ervaringen met de grootstedelijke chaos en de Indiase 24-uurseconomie.
• Dichter Ruben van Gogh vindt zichzelf een ‘rand van de stadsmens’; veel van zijn gedichten
zijn gesitueerd in het decor van de bebouwde omgeving. Hij zal Brunts lezing garneren met enkele gedichten over het (snelle) steedse leven.
• Musicus Raj Mohan brengt filmliedjes uit Bombay ten gehore. Hij zingt onder meer ‘Ae dil
mushkil’ uit de film C.I.D. (1956) van Guru Dutt en ‘Tu hi re’ uit de film Bombay (1993) van Mani Ratnam.

RITUELEN
dagelijks leven

Houtzaagmolen De Ster, Molenpark
14.00-17.00 uur. Toegang gratis.

Trek je schoenen uit in de tempel. Neem niet zomaar foto’s van de goden. Eet met je rechterhand (beslist niet met je linker, want die gebruik je na het toilet). En ga nooit onuitgenodigd een keuken binnen. Het dagelijks leven in India is gecodeerd en verweven met tal van (religieuze) rituelen. In Houtzaagmolen De Ster kun je met verschillende rituelen kennismaken, onder het genot van een kopje Indiase thee (chai). Wie het aandurft kan haar handen laten beschilderen met henna (mehindi). Ook minder leuke aspecten van het dagelijks leven komen aan bod: in de molen is een fototentoonstelling ingericht over kinderarbeid en onderwijs (i.s.m. de Landelijke India Werkgroep).

• 14.00-14.30 uur: Indiase dansdemonstratie (o.m. Bharata Natyam en Kathak).
• 14.30-15.00 uur: Uitleg over de puja, een religieus hindoeritueel.
• 15.00-15.45 uur: Modeshow van sari’s en salwars. Hoe drapeer je een sari (een lap stof van 5-7 meter lengte) zo sierlijk mogelijk om het lichaam?
• 15.45-16.00 uur: Indiase tabla.
• 16.00-17.00 uur: Dans en muziek.


MEDITATIE
mantra’s & yoga

Sous le soleil, Oudegracht 209, reserveren 030-2318233 08.30-09.30 uur, 13.30-14.30 uur en 16.15-17.15 uur. Toegang € 2,-

Adem in, adem uit! Tijdens deze Indiase culturele zondag is er ook tijd voor contemplatie. Vroege vogels kunnen de dag beginnen met een ochtendmeditatie in de Dharma Zaal. Maar ook langslapers kunnen kennismaken met meditatie, of even bijkomen en verfrist weer verder gaan op deze volle dag. Meditatieleraar Jag Kohli (ook eigenaar van restaurant Ajanta) werkt met Tibetaanse mantra’s, bewegingsoefeningen uit de Tibetaanse yoga en stille meditatietechnieken.

THALI-TICKET
eten

Geen keuken zo rijk en vol, kruidig en pittig als de Indiase. Rijst is de basis, koe een taboe, de curries soms zo heet dat je er van moet huilen. Van oudsher is de Indiase (hindoeďstische) keuken ayurvedisch en vegetarisch, maar vleeseters kunnen zich nu ook te buiten gaan aan kip tandoori. Wie niet kan kiezen neemt een thali (veg of non-veg): een groot bord met van alles wat. Lekker met een kopje chai, een glas lassi of een waterig glas Kingfisher bier.

• Cultureel Menu
Vandaag bieden de Utrechtse Indiase restaurants een speciaal Cultureel Menu. Zo vertelt Jag Kohli van restaurant Ajanta van 17.30 – 19.00 uur over de traditionele keuken en (eet)rituelen terwijl je aanzit op kussens aan lage tafels. In restaurant Thipam hoor en zie je alles van de traditionele tabla (instrument), terwijl restaurant Passage to India een Thali-lunch aanbiedt met live muziek (traditioneel/ klassiek en modern van 12.00 – 13.00 en 14.00 – 15.00 uur). Besluit de Culturele Zondag in stijl en op smaak, of neem tussen de programma’s de tijd voor een heerlijke lunch. Eet smakelijk! Voor alle restaurants geldt: reserveren aanbevolen. Voor meer informatie over het restaurantprogramma: www.culturelezondagen.nl

Restaurant Gandhi
oorstraat 29, 030 - 2340400
Restaurant Thipam
Oudegracht 109, 030 - 2318777
Restaurant Namaskar
Vredenburg, 030 - 2310447
Restaurant Taj Mahal
Zadelstraat 32, 030 - 2314530
Restaurant Passage to India
Oudegracht 148, 030- 2310114, open vanaf 12.00 uur
Restaurant Ajanta
Oudegracht 235, 030 - 2318063


KARMA COLA is één van de Culturele Zondagen in Utrecht. Culturele Zondagen zijn een initiatief van de Gemeente Utrecht en worden minimaal 1 x per maand georganiseerd i.s.m. culturele instellingen. Coördinatie: Stadsschouwburg Utrecht en Muziekcentrum Vredenburg. Projectleiding: Mariëlle Pals.

Culturele Zondagen
Postbus 550
3500 AN Utrecht
tel: 030 – 2862231
fax: 030 – 2316522
info@culturelezondagen.nl

VOOR ALLE INFORMATIE
www.culturelezondagen.n
SQL Error

Commentaar : 5 | Lees : 5619 | Terug

 
Advertentie

Het Weer

Suriname
Click for Paramaribo, Suriname Forecast
Nederland
Click for Amsterdam, Netherlands Forecast
India
Click for Bombay, India Forecast


MUZIEK

Top 10 Bollywood
Top 10 Local


FILM

Top 10 Bollywood


Party

Party Agenda
GRATIS party aanmelden
Bands
DJ's


E-cards

Bedankt
Beterschap
Uitmaken
Fun
Kerst
Love
Missen
Pas getrouwd
Sex
Sorry
Succes
Vakantie
Verjaardag
Vriendschap


Horoscoop

Ram
Stier
Kreeft
Leeuw
Weegschaal
Schorpioen
Steenbok
Vissen
Tweelingen
Boogschutter
Maagd
Waterman


 
 © Hindiwood  webmaster@hindiwood.com
Gemaakt d.m.v ASP en XML technologie v1.1